Kleine beurt in Amersfoort

Bij Vakgarage Isselt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Isselt niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Isselt voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Amersfoort altijd langs Vakgarage Isselt om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Amersfoort? Kom dan langs Radonweg 20 in Amersfoort (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgarage-isselt.nl of bel naar 033-4637470.

Contactgegevens

Vakgarage Isselt
Radonweg 20
3812 RL Amersfoort

tel.: 033-4637470
mail: info@vakgarage-isselt.nl